Suss Björklund

Jag heter Suss Björklund och idag lever jag verkligen min dröm, både privat och yrkesmässigt. Med min tydliga intention om att själv må och fungera bra och att hjälpa andra att göra det så är det mycket som blir enkelt och meningsfullt. Jag har öppnat mitt center –  Kommunikologcenter Sjöstaden – en plats där det finns möjlighet för många att utvecklas för att må och fungera bra. Där utbildar, föreläser och coachar dem som behöver, erbjuder SlowMotion träning och njuter av gott kaffe tillsammans med kollegor och våra gäster.

Min yrkesmässiga bakgrund har jag i träningsbranschen, där har jag haft förmånen att ha kul på jobbet nästan jämt. Ett högt tempo, mycket energi, passionerad personal och engagerade medlemmar. Jag fick möjlighet att vara med och bygga upp en stor organisation – träningskedjan SATS. När jag startade 1993 hade vi fyra träningscenter och när jag slutade 2009 hade vi över 100 träningscenter runt om i Norden. Så jag har erfarenhet av att utveckla organisationer och få människor att förstå syftet med sitt uppdrag och känna stolthet för varumärket. Mina roller under dessa år var olika ledarroller och representant i den svenska ledningsgruppen och den nordiska koncernledningen. 2009 till 2014 var jag verksam som VD på utbildningsföretaget SAFE. Vi genomförde stora förändringar med syfte att personalen och kunderna skulle uppleva tydlighet, trygghet och känna stolthet för varumärket. Det lyckades vi med.

Parallellt med dessa uppdrag så har jag arbetat som utbildare och föreläsare inom träning, hälsa och ledarskap i 20 år.

Nu är jag redo att hjälpa dig att göra de förändringar som du behöver för att uppnå det du önskar.
/Suss

”Suss tror på människor och ser deras styrkor – oavsett om dem själva är kapabla att se dem eller inte. En superkraft skulle man kunna kalla det. Och enligt mig får det en att bli några centimeter längre, få lite mer energi än vanligt och finna krafter som tidigare inte varit lika tydliga”.
Linn Larsson